5 ιστορικές τοποθεσίες που δεν υπάρχουν πια

Πιστεύεται ότι η ανθρώπινη ύπαρξη χρονολογείται από 200.000 χρόνια και σε εκείνη την περίοδο υπάρχουν πολλά κτίρια, μνημεία και τοποθεσίες που έχουν χτιστεί με σημασία για την ανθρώπινη φυλή, ωστόσο, είναι αδύνατο να διατηρηθούν όλα τα μέρη που έχουν χτιστεί και υπάρχουν πολλά μέρη που έχουμε χάσει αυτά τα ιστορικά κτίρια. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τον πρώτο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη λόγω των φυσικών καταστροφών ή των ανθρώπινων συγκρούσεων, Ας συζητήσουμε μερικές από τις ιστορικές τοποθεσίες που δεν υπάρχουν πλέον,

1. The Original Pennsylvania Station: Νέα Υόρκη

Τώρα, ο αρχικός σταθμός της Πενσυλβάνια ήταν γνωστός ως Σταθμός Πεν, ο οποίος κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960, ωστόσο, ο παλαιότερος είναι ο Σταθμός της Πενσυλβάνια που είναι συγκοινωνιακός κόμβος στο κέντρο του Μανχάταν από το 1910 έως το 1963. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μετέφερε περίπου ένα δισεκατομμύριο επιβατών κατά τις δεκαετίες λειτουργίας του. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο εκπληκτικός σταθμός καταρρέει και η κατεδάφιση ξεκίνησε το 1963, αλλά ορισμένα τμήματα του σταθμού εξακολουθούν να βρίσκονται στον νέο σχηματισμό.

Διαβάστε επίσης:10 ιστορικά και πολύτιμα μνημεία που καταστράφηκαν από τον πόλεμο

The Original Pennsylvania Station, Νέα Υόρκη

Πηγή εικόνας: wikipedia.org

2. The Original Globe Theatre: Λονδίνο, Αγγλία

Ο William Shakespeare κατέχει μερίδιο στο αρχικό Globe Theatre που άνοιξε για το κοινό το έτος 1599, ωστόσο, κάηκε το 1613 και αργότερα ξαναχτίστηκε και στη συνέχεια έκλεισε για τα καλά το 1642. Σύμφωνα με το Shakespeare Resource Center, το Το αρχικό θεμέλιο ανακαλύφθηκε ξανά το 1989, αλλά η σύγχρονη κατασκευή έχει ξεκινήσει 750 πόδια μακριά από την αρχική δομή. Η νέα δομή ολοκληρώθηκε το 1996.

The Original Globe Theatre Λονδίνο, Αγγλία

Πηγή εικόνας: Wikipedia.org

3. Midway Gardens: Σικάγο, Ιλινόις

Άνοιξε το 1914, το Midway Gardens είναι μια ψυχαγωγία εσωτερικού και ακόμη και εξωτερικού χώρου που έχει σχεδιαστεί από τον Frank Lloyd Wright. Φιλοξένησε αξέχαστες παραστάσεις σύμφωνα με το Ίδρυμα Frank Lloyd Wright, αλλά δυστυχώς, η κατάρρευση του χρηματιστηρίου το 1929 είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του Midway Gardens.

Midway Gardens, Σικάγο, Ιλινόις

Πηγή εικόνας: Wikipedia.org

4. Ο Πύργος από Πορσελάνι της Ναντζίνγκ: Ναντζίνγκ, Κίνα

Η κατασκευή χτίστηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ το 1412 και βρισκόταν κατά μήκος της νότιας όχθης του εξωτερικού ποταμού Qinhuai στο Nanjing της Κίνας. Η κατασκευή έχει ύψος εννέα ορόφους και είναι ένας από τους ψηλότερους πύργους στην Κίνα. Λόγω του όμορφου σχεδιασμού, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, αλλά αργότερα κατεδαφίστηκε από τους αντάρτες κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Taiping. Ξαναχτίστηκε το 2010.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 πιο συναρπαστικά μαυσωλεία και τάφοι στον κόσμο

Ο πύργος από πορσελάνη του Nanjing Nanjing, Κίνα

Πηγή εικόνας: Wikimedia.org

5. The New York Hippodrome: Νέα Υόρκη

Ο Ιππόδρομος της Νέας Υόρκης είναι ένα θέατρο που εξυπηρετούσε τους ανθρώπους της πόλης της Νέας Υόρκης από το 1905 έως το 1939. Την εποχή που εγκαινιάστηκε, οι κατασκευαστές του Ιππόδρομου ισχυρίστηκαν ότι ήταν το μεγαλύτερο θέατρο στον κόσμο με χωρητικότητα 5.300 θέσεων. Αργότερα, το θέατρο έκλεισε το 1939 καθώς οι τιμές των ακινήτων εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Τώρα, ο χώρος καταλαμβάνεται από το κτίριο γραφείων αλλά εξακολουθεί να είναι το αρχικό θέατρο στο λόμπι του κτιρίου στην 6η Λεωφόρο 1120.

Ο Ιππόδρομος της Νέας Υόρκης Νέα Υόρκη

Πηγή εικόνας: Wikimedia.org

Υπάρχουν πολλά άλλα ιστορικά κτίρια που έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχουν πλέον. Παρακαλώ κοινοποιήστε και δημοσιεύστε τα σχόλιά σας.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *