Τα 10 κορυφαία ζώα για ζωγραφική

«Το σχέδιο δεν είναι αυτό που βλέπει κανείς, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει τους άλλους να δουν». Έντγκαρ Ντεγκά

Ζώα για ζωγραφική

Ο Ντεγκά ήταν ένας πολύ διάσημος καλλιτέχνης και έχει καταφέρει να συλλάβει την ουσία ενός καλλιτέχνη. Το σχέδιο είναι πραγματικά μια έκφραση συναισθημάτων και φαντασίας. Ωστόσο, όταν κοιτάξετε γύρω σας, θα συναντήσετε μια ποικιλία από μούσες που η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει για να γευόμαστε και να απολαμβάνουμε. Εδώ τα δέκα καλύτερα ζώα για ζωγραφική,

1. Sunset Moth

Και ο τελικός νικητής αυτής της κατάταξης είναι το Sunset Moth της Μαδαγασκάρης! Είναι ζωντανές αποχρώσεις και έξι ουρά φτερά δίνουν μεγάλη δημιουργική ελευθερία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα που περιστρέφονται γύρω από αυτό. Όπως το πώς χρησιμοποιούσαν οι Ευρωπαίοι τα φτερά της στα περιδέραια τους, ή πώς οι Μαδαγασκοί πιστεύουν ότι το να σκοτώσεις αυτή την πεταλούδα σημαίνει ότι σκοτώνεις τους προγόνους σου!

Sunset Moth

2. Πάπια Mandarin

Το Mandarin Duck ανήκει στο γένος Aix, ένας όρος που χρησιμοποιείται από τον Αριστοτέλη για να περιγράψει αυτήν την πάπια που κυριολεκτικά σημαίνει πουλί με κράνος. Και μήπως αυτό το πουλί έχει κράνος, είναι μια όμορφη κουκούλα πάνω από το κεφάλι του που καλύπτεται από αμέτρητα χρώματα και ως εκ τούτου ένα από τα πολύχρωμα πουλιά στον κόσμο! Ο λόγος που αυτό το πουλί αξίζει την πρώτη θέση είναι το γεγονός ότι το εξαιρετικά πολύχρωμο φτέρωμά του που χρησιμοποιεί για να προσελκύει τα θηλυκά, έχει προσελκύσει επίσης πολλούς καλλιτέχνες. Πραγματικά είναι άξια βαφής με το έντονο κόκκινο χαρτόνι τους, τα υπογραμμισμένα μάτια τους και την καμπούρα τους στο νερό. Είναι ένα από τα καλύτερα ζώα για ζωγραφική.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 πιο πολύχρωμα ζώα στον κόσμο

ΜΑΝΤΑΡΙΝΟ ΠΑΠΙΑ

3. Πολικές αρκούδες

Αυτοί οι υπέροχοι ευγενικοί γίγαντες έχουν μια τόσο όμορφη δομή σώματος που δίνει στον καλλιτέχνη μεγάλη ελευθερία να εξερευνήσει περιγράμματα και σχήματα. Δεδομένου ότι όλη η τέχνη δεν συνοψίζεται στα χρώματα, η χαριτωμένη ευκινησία αυτών των ζώων προσελκύει μεγάλη προσοχή. Μετά από όλα αυτά τα μοχθηρά ζώα είναι η έμπνευση για την ποικιλία των αρκουδιών που βλέπουν σε εμπορικά κέντρα και εμπορικά κέντρα!

Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες σαρκοφάγες αρκούδες στον κόσμο

Πολική αρκούδα

4. Μακάο

Αυτά τα υπέροχα πολύχρωμα πουλιά μπορούν ακόμη και να κάνουν έναν καλλιτέχνη να σκεφτεί δύο φορές πριν εξερευνήσει διαφορετικές αποχρώσεις. Με τις διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου, του πορτοκαλί, του μπλε και κάθε ποικιλία αποχρώσεων ανάμεσα σε αυτά τα πουλιά αποτελούν το τέλειο δείγμα που μπορεί να σχεδιαστεί με απεριόριστη φαντασία. Για καλύτερη εμπειρία, ελέγξτε μερικά από τα καλύτερα tablet σχεδίασης εδώ.

Διαβάστε επίσης: 11 πουλιά με τα πιο εκπληκτικά ράμφη

είδη παπαγάλων

5. Λευκή Τίγρη της Βεγγάλης

Υπάρχουν δύο τρόποι έκφρασης της τέχνης. Ένα με χρώματα και ένα με μόνο τις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. Μέχρι τώρα, όλα τα ζώα που έχουμε συζητήσει, η πλειοψηφία τους ήταν κυρίως λευκά. Υπάρχει κάτι στο λευκό, που όταν έρχεται σε αντίθεση με τις άλλες αποχρώσεις της φύσης, αναδεικνύει μια ομορφιά που μπορεί να αφήσει τον θεατή με κομμένη την ανάσα, και είναι δουλειά του καλλιτέχνη να αιχμαλωτίσει αυτή την ουσία για πάντα σχεδιάζοντάς την με τέτοιο τρόπο, το αίσθημα του δέους δεν εξαφανίζεται ποτέ, όσες φορές κι αν προβληθεί η εικόνα.

Η Λευκή Τίγρη είναι επίσης το ίδιο είδος οντότητας που προκαλεί δέος. Γεννήθηκε από μια γενετική διαταραχή, μια υποαφθονία της μελάγχρωσης που δίνει στις άλλες τίγρεις το πορτοκαλί τους χρώμα. Αυτά τα ζώα βρίσκονται στις ζούγκλες της Ινδίας αλλά δεν είναι πολύ μεγάλα σε αριθμό. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο περίπου εκατό λευκές τίγρεις που ζουν στην Ινδία.

Λευκή Τίγρη της Βεγγάλης

6. Friesian Horse

Είναι εγγενές στην Ολλανδία, αυτό το άλογο είναι η επιτομή του όμορφα εύρωστου και δυνατού ζώου. Με τους φαρδιούς ώμους, το ψηλό ύψος και τη μακριά ρέουσα χαίτη του, δημιουργεί την τέλεια εικόνα για έναν καλλιτέχνη για να σχεδιάσει το πιο όμορφο άλογο. Τα άλογα από την ίδια τους τη φύση, τείνουν να είναι γεμάτα με μια αίσθηση μεγαλείου, μεγαλειώδους και δελεαστικής εμφάνισής τους, και αυτό το άλογο προσθέτει σε αυτήν την εικόνα με το να είναι δυνατό, ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα πειθήνιο. Η ικανότητα οποιουδήποτε καλλιτέχνη να συλλάβει αυτή τη δυαδικότητα της φύσης του θα μπορούσε να έχει επιτύχει ένα πολύ μεγάλο γεγονός. Για να προσθέσουμε σε αυτό, η ποικιλία των χρωμάτων στα οποία έρχονται δεν μπορεί ποτέ να αφήσει την παλέτα ενός καλλιτέχνη να είναι θαμπή. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ράτσες αλόγων στον κόσμο.

Friesian άλογο

7. Λευκό παγώνι

Παρόλο που ο άνθρωπος το αποκαλεί αλμπίνο παγώνι, αυτό το παγώνι δεν πάσχει από καμία ασθένεια. Απλώς, στην περίπτωση του Peacock, τα υπολειπόμενα γονίδια γίνονται πιο διεκδικητικά, με αποτέλεσμα αυτή τη γενετική διάκριση. Ενώ η πολύχρωμη εκδοχή του Peacock σίγουρα τραβάει τα βλέμματα κάποιου, αυτό το Peacock φέρνει μια αίσθηση απαλότητας και γαλήνης ενώ κάποιος μάρτυρας είναι ένας χορός. Σίγουρα ενέπνευσε τους ανθρώπους να ζωγραφίσουν και να εκτιμήσουν τη φύση στην πλήρη άνθιση της. Στην ελισαβετιανή εποχή αυτά τα πουλιά θεωρούνταν στην πραγματικότητα μια λιχουδιά!

Λευκό παγώνι

8. Κύκνος

Οι κύκνοι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο χαριτωμένα ζώα που έχουν επιζήσει ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη. Κάθε κίνηση του σώματός τους είναι χάρη υπερβολική. Οι καμπύλες του σώματός τους, το λαμπερό λευκό σώμα τους με φόντο οποιουδήποτε τόπου, αναδεικνύουν μια εκπληκτική αντιπαράθεση που δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Ενδιαφέρον γεγονός, ο Έλληνας Θεός της Τέχνης, ο Θεός Απόλλωνας λέγεται ότι το άρμα του το έσερναν κύκνοι και εκείνη την εποχή, οι κύκνοι συνδέονταν μαζί του. Είναι πολύ σωστό ότι ένας κύκνος πρέπει να είναι το πνευματικό ζώο για τον Θεό της Τέχνης.

Διαβάστε επίσης: Τα 20 μεγαλύτερα ζωντανά πουλιά στον κόσμο

Βουβός Κύκνος

9. Siberian Husky

Το Siberian Husky είναι επίσης γνωστό ως Chukcha είναι γνωστό για τη δύναμη, την ευκινησία και την αντοχή του. Είναι όμορφο κυρίως μαύρο και άσπρο παλτό που κάνει εκπληκτικό για τους καλλιτέχνες να πειραματίζονται με μια ποικιλία αποχρώσεων που κυμαίνονται μεταξύ μαύρου και λευκού. Προσθέστε σε αυτό το όμορφο χιονισμένο φόντο και το όνειρο ενός καλλιτέχνη έγινε πραγματικότητα να φανταστεί τον βιότοπο του γεροδεμένου μαζί με την όμορφη κομψή του ύπαρξη.

Διαβάστε επίσης: Top 15 πιο όμορφες ράτσες σκύλων

Όμορφες ράτσες σκύλων

10. Blue Dragon Seaslug

Ίσως ένα από τα πιο έντονα σκιασμένα γυμνοσάλιαγκα που έχουν υπάρξει ποτέ. Οι καθαρές ηλεκτρικές αποχρώσεις αυτού του γυμνοσάλιαγκου μπορούν να καταπλήξουν ακόμη και τους πιο στωικούς ζωγράφους. Μαζί με αυτό είναι όμορφα στριμωγμένο σώμα, που επιτρέπει πολύ χώρο για εξερεύνηση και παιχνίδι με σχήματα και μεγέθη. Είναι ενδιαφέρον γεγονός ότι αυτός ο γυμνοσάλιαγκας έχει την ικανότητα να σκοτώνει άλλους θαλάσσιους γυμνοσάλιαγκες και να απορροφά το δηλητήριό τους.

Κρατά το δηλητήριο στην άκρη των χεριών του σαν πράγμα. Είναι επίσης μεταλλικό στην επάνω πλευρά, καθώς αναμειγνύεται με την επιφάνεια της θάλασσας, καθιστώντας αδύνατο για τα αρπακτικά να το δουν από ψηλά. Έχουν επίσης ένα σκοτεινό κάτω μέρος, επειδή οι ακτίνες του Ήλιου λειτουργούν ως σκιά, επομένως ακόμη και τα ζώα κάτω από τη θάλασσα δεν μπορούν να το δουν.

Blue Dragon Seaslug

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ζώα για ζωγραφική. Παρακαλώ κοινοποιήστε και δημοσιεύστε τα σχόλιά σας.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *