Πώς τα πουλιά παραμένουν ζεστά τον χειμώνα;

Τα πουλιά είναι ένα από τα πιο όμορφα δημιουργήματα της φύσης. Τα πουλιά πετούν εύκολα επειδή έχουν κούφια οστά και υπάρχουν πολλά έξυπνα είδη πουλιών για χρήση εργαλείων. Επιτρέψτε μου να σας πω μερικά από τα στοιχεία για τα πουλιά, πρώτον, το κοτόπουλο είναι το πιο κοινό είδος πουλιών που συναντάται στον κόσμο, Δεύτερον, τα κολίβρια μπορούν να πετάξουν προς τα πίσω, Έκπληκτος!, τρίτον, το μικρότερο είδος πουλιών στον κόσμο είναι το Bee Hummingbird με μήκος 5 cm (2 in). Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, περίπου το 20% των ειδών πτηνών μεταναστεύουν σε μεγάλες αποστάσεις κάθε χρόνο αναζητώντας τροφή και νέκτορα.

Πολλά είδη πουλιών πετούν νότια τη χειμερινή περίοδο, ωστόσο, υπάρχουν πολλά είδη που δεν πετούν προς το νότο, όπως οι δρυοκολάπτες, οι καρδινάλιοι και οι νεοσσοί. Έτσι προκύπτει η επόμενη ερώτηση, Πώς τα πουλιά παραμένουν ζεστά τον χειμώνα;, Τα πουλιά εύκολα βρίσκουν ζεστά μέρη τη χειμερινή περίοδο, βρίσκουν καταφύγιο σε κοιλότητες δέντρων, αναποδογυρισμένες ρίζες και κούτσουρα δέντρων. Οι άνθρωποι έχουν δει επίσης πουλιά στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, σε γκαράζ και σε πολλά άλλα μέρη.

Τώρα, πρέπει να σκέφτεστε γιατί δεν μεταναστεύουν όπως κάνουν άλλα πουλιά τη χειμερινή περίοδο, τα πουλιά που δεν μεταναστεύουν είναι καλά εκπαιδευμένα από τη φύση για να ξεπεράσουν τον σκληρό καιρό. Τις χειμερινές μέρες, τα είδη πουλιών αναζητούν τροφή και τη νύχτα χρειάζονται καταφύγιο.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *