Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι υπηρεσίες συγγραφής δοκιμίων

Το γράψιμο είναι πράγματι μια τέχνη και το άτομο το αναπτύσσει από το σχολείο. Αυτή η ικανότητα τους βοηθά σε όλη τους τη ζωή.

Μερικοί μαθητές μπορεί να είναι εκ φύσεως καλοί με τις εκφράσεις τους. Βελτιστοποιούν τις δεξιότητές τους και την ικανότητά τους να γράφουν τις εργασίες εκπόνησης στο κολέγιο και το πανεπιστήμιο. Αλλά από την άλλη, ορισμένοι μαθητές πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό και να παραπαίουν πολύ. Αυτοί οι μαθητές υποφέρουν πολύ από το μπλοκ του συγγραφέα. Αυτό το πρόβλημα είναι κοινό με χιλιάδες μαθητές.

Το θέμα όχι μόνο τους καταδιώκει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί πολλά προβλήματα και στην επαγγελματική τους ζωή. Αλλά ως μαθητής, πρέπει να έχετε επίγνωση της αδυναμίας και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να ξεπεράσετε το ζήτημα. Το παρακάτω άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα στη συγγραφή δοκιμίων.

Τι ακριβώς είναι το Writer’s Block;

Πηγή: screencraft.org

Το μπλοκ του συγγραφέα είναι ένα από τα κοινά προβλήματα που επιμένουν με τους συγγραφείς για τους οποίους η ελεύθερη γραφή γίνεται πρόκληση. Μπορεί να συμβεί σε κάθε συγγραφέα.

Για παράδειγμα, όταν δημιουργείτε κάτι, όπως να γράφετε ένα δοκίμιο στο πανεπιστήμιο, ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι οι σκέψεις σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ούτε μια γραμμή.

Αυτό συμβαίνει τόσο με τη δημιουργική όσο και με την ακαδημαϊκή γραφή. Είσαι μαθητής και μπορεί να σχετιστείς καλύτερα μαζί του. Όταν φτάσετε στην ενδέκατη ώρα της υποβολής του δοκιμίου σας ή της υποβολής των απαντήσεών σας κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να το δημιουργήσετε όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό ως ένα βαθμό.

Πώς να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα

Πηγή: getfreewrite.com

Το γράψιμο είναι μια τέχνη που κατακτά ένας μαθητής στην ακαδημαϊκή του καριέρα. Η επιτυχία της γραφής εξαρτάται από την ελεύθερη ροή. Μερικοί μαθητές νιώθουν άνετα με αυτό. Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι μαθητές δυσκολεύονται να διαχειριστούν. Το μπλοκ γραφής είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια που αντιμετωπίζει ένας μαθητής στην ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία. Υπάρχουν όμως τρόποι να το ελέγξεις. Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το ξεπεράσετε.

1. Ελεύθερη γραφή

Η πρώτη συμβουλή που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι η δωρεάν γραφή. Σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε τυχαία ένα θέμα και να γράψετε σε αυτό. Απλώς ξεχάστε τις συμβάσεις γραφής και τους κανόνες του δοκιμίου και εστιάστε στο να γράψετε αυτό που θέλετε να γράψετε.

Κρατήστε τις σκέψεις και τους φόβους για λάθη προτάσεων και σύνταξη μακριά από εσάς ενώ γράφετε. Μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια ροή που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια στη διαδικασία σκέψης.

2. Γράψτε σε ένα θέμα που σας αρέσει

Διαλέξτε ένα θέμα για το οποίο σας ενδιαφέρει. Ξεκινήστε να γράφετε σε αυτό αφού ερευνήσετε το θέμα. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν χρειάζεται να εξαρτάστε πολύ από την έρευνα. Μπορείτε να γράψετε πολλά μόνοι σας με ένα κοινό θέμα.

Η γραφή μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τη ροή που αναζητάτε συνεχώς. Να θυμάστε ότι οι σκέψεις αναπτύσσονται στον εγκέφαλό σας και στη συνέχεια τις εκφράζετε μέσω της γραφής σας. Αυτό πρέπει να είναι μια κοινή αντίληψη. Επομένως, πρέπει να ενισχύσετε την πρακτική με κάποια κοινή γραφή.

3. Οργάνωση των πόρων

Όταν επιλέγετε το θέμα σας, πρέπει να οργανώσετε τους πόρους σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε ένα ποιοτικό δοκίμιο. Αφού λάβετε το θέμα σας, επενδύετε το χρόνο σας στη συγκέντρωση των πόρων. Μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνά σας, μπορείτε να γράψετε ένα δοκίμιο υψηλής ποιότητας χωρίς κανένα εμπόδιο στη διαδικασία σκέψης σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις καλύτερες υπηρεσίες συγγραφής δοκιμίων όπως το Fresh Essay. Είναι οι καλύτερες υπηρεσίες συγγραφής δοκιμίων, σύμφωνα με το Entrepreneur.com, και λαμβάνουν τη βοήθειά τους. Διαβάζοντας το δοκίμιο, μπορείτε να κατανοήσετε την αναγκαιότητα οργάνωσης των πόρων.

4. Δόμηση των δοκιμίων σας

Η πρόσληψη και η δομή του δοκιμίου σας είναι μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα. Μόλις λάβετε το θέμα του δοκιμίου σας, μπορείτε να αρχίσετε να δομείτε το δοκίμιό σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να συμπεριλάβετε στα δοκίμιά σας.

Μπορεί να σας βοηθήσει με μια συνεχή παροχή πληροφοριών χωρίς κανένα μπλοκάρισμα. Αλλά χωρίς δομή, η διαδικασία σκέψης σας μπορεί να σταματήσει, και ως αποτέλεσμα, μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε αποτελεσματικά.

5. Ακούστε Podcasts

Η ακρόαση θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα – είτε είναι ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική ζωή. Μπορείτε να ακούσετε συναρπαστικές ιστορίες στο podcast. Είναι η τάση τώρα. Ακούγοντας συνεχώς συναρπαστικές ιστορίες, μπορείτε να αναπτύξετε τον εαυτό του συγγραφέα. Η ακρόαση εμπλουτίζει τη διαδικασία σκέψης κάποιου.

Επομένως, χρειάζεστε συνεχή δέσμευση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας ως άτομο. Η ακρόαση είναι αναμφίβολα ένας πολύ καλός τρόπος για να εξελιχθείς ως επαγγελματίας. Μπορεί να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές σας ως συγγραφέα.

6. Ασκηθείτε

Η άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διώξετε το άγχος. Όπως αναφέραμε παραπάνω, το άγχος είναι ένας από τους κύριους λόγους για τον αποκλεισμό του συγγραφέα. Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο στην άσκηση ή τη γιόγκα, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά.

Η άσκηση σας παρέχει την κινητικότητα που χρειάζεστε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιταχύνετε τη διαδικασία σκέψης σας. Με ένα μυαλό χωρίς άγχος, μπορείτε πράγματι να εργαστείτε για τις δεξιότητές σας.

7. Αλλάξτε το περιβάλλον σας

Αντιμετωπίζετε συνεχώς το μπλοκ του συγγραφέα; Στη συνέχεια, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Κοιτάξτε το μέρος όπου σπουδάζετε στο σπίτι. Μπορεί να είναι η αιτία για τη δημιουργία του μπλοκ συγγραφέα. Αλλάξτε τη θέση του τραπεζιού μελέτης σας και επιλέξτε μια γωνιά των ωρών σας όπου επισκέπτονται λίγα άτομα.

Η επιλογή μιας τέτοιας γωνιάς στο δωμάτιο μελέτης σας μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία που είναι απαραίτητη για τη συγκέντρωση. Επομένως, η αλλαγή του τόπου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε το περιβάλλον. Όσο περισσότερο συγκεντρώνεστε, τόσο καλύτερη θα είναι η δέσμευσή σας.

Τι άλλο?

Πηγή: jerryjenkins.com

Εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες συμβουλές για να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα. Πρέπει να χρησιμοποιείτε στυλό και χαρτί κατά την εξάσκηση στη συγγραφή δοκιμίων. Αυτό κάνεις από την παιδική σου ηλικία.

Αυτό το στυλό και το χαρτί μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να συζητήσετε το γράψιμο με τους φίλους σας. Γράψτε ένα δοκίμιο και καθίστε σε μια ομάδα. Οι ομαδικές συζητήσεις μπορούν να είναι αποτελεσματικές στην αύξηση της ροής της γραφής σας.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *