Πού βρίσκεται το υψηλότερο ταχυδρομείο στον κόσμο;

Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά γεγονότα για την Ινδία. Ένα από αυτά είναι ότι το υψηλότερο ταχυδρομείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ινδία. Το ταχυδρομείο βρίσκεται σε ένα όμορφο χωριό που ονομάζεται Hikkim κοντά στο Lahaul-Spiti στο Himachal Pradesh. Το ταχυδρομείο βρίσκεται σε ύψος 14.574 ποδιών από την επιφάνεια της θάλασσας. Δεν είναι ένα θέμα που αναζητήθηκε πολύ στο Διαδίκτυο, αλλά και πάλι, οι άνθρωποι λατρεύουν να γνωρίζουν τα εκπληκτικά γεγονότα για την Ινδία. Σε αυτό το μέρος, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι Βουδιστές. Το μέρος παραμένει κλειστό για μήνες λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Στις 5 Νοεμβρίου 1983, το ταχυδρομείο έκλεισε για 6 μήνες λόγω έντονων βροχοπτώσεων και δυσμενών κλιματικών συνθηκών. Το να ταξιδέψετε στο ταχυδρομείο σε αυτές τις κλιματικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, Φανταστείτε πόσες δυσκολίες πρέπει να αντιμετωπίσει ο ταχυδρόμος Rinchen Chhering για να στείλει τα μηνύματα από το ταχυδρομείο. Ήταν ταχυδρόμος για περισσότερα από 30 χρόνια, μπήκε στο ταχυδρομείο σε ηλικία 22 ετών. Μπήκε στη δουλειά επειδή είχε ένα ποδήλατο και ήταν γρήγορος δρομέας που τον έκανε εύκολο να φτάσει στην κορυφή .

Τα ταχυδρομεία από το ταχυδρομείο καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Πρώτα τα ταχυδρομεία στέλνονται στην κοιλάδα με τα πόδια, στη συνέχεια μεταφέρονται με το Reckong Peo με λεωφορείο και αργότερα στη Shimla. Στη συνέχεια, τα ταχυδρομεία μεταφέρονται με τρένο και αποστέλλονται στο Kalka και περαιτέρω, το λεωφορείο μεταφέρει το φορτίο στο Δελχί από εδώ τα ταχυδρομεία αποστέλλονται σε διαφορετικές πόλεις από το κεντρικό ταχυδρομείο. Το να ζεις σε αυτές τις κλιματικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο. Εάν επισκέπτεστε την Ινδία, τότε πρέπει να πάτε σε αυτό το μέρος και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα και την εμπειρία πεζοπορίας.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *