Πολιτική Απορρήτου

Είμαστε εδώ για να εκτιμήσουμε την εκπληκτική ομορφιά και τα απίστευτα δροσερά χαρακτηριστικά της φύσης.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών που το γράφουν. Το περιεχόμενο δεν μπορεί να αναπαραχθεί με κανέναν τρόπο.

Σημείωση: Επιμελούμε εικόνες και προσπαθούμε να τις λάβουμε από πηγές που μας εξουσιοδοτούν να αναπαράγουμε. Δίνουμε επίσης πιστώσεις σε πηγές εικόνας. Εάν πιστεύετε ότι κάποια εικόνα παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε και θα την αφαιρέσουμε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τον ιστότοπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο duleweboffice [at] opptrends.com (Dusan).

Η ομάδα μας

 

Ο Utsav είναι λάτρης της φύσης και έχει περάσει πολλά απογεύματα αναζητώντας λιγότερο γνωστά γεγονότα για τη Γη. Το ενδιαφέρον μου για τη Γη ως γεωγραφική οντότητα και ως ζωντανό οργανισμό με οδήγησε να ανακαλύψω πολλά βιβλία, ιστοσελίδες και βίντεο που είναι ενδιαφέροντα από άποψη γνώσης και ψυχαγωγίας.

 

Ο Deepanker Verma είναι ο ιδρυτής της Techlomedia. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και γράφει για άρθρα σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις εφαρμογές για κινητά και τα gadgets. Είναι κριτικός και δίνει σχόλια και κριτικές για gadget. Είναι γνωστός ερευνητής ασφάλειας και προγραμματιστής WordPress. Είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και όλες τις εργασίες ανάπτυξης της Γης και του Κόσμου. Ο Deepanker είναι επίσης ένας καταπληκτικός φωτογράφος.