Οι πιο φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες παράδοσης λουλουδιών

Είτε γιορτάζετε γενέθλια, είτε γάμο είτε απλά δείχνετε λίγη αγάπη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τα λουλούδια είναι ένα όμορφο αξεσουάρ. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις και παρέχουν λίγη ευχαρίστηση όταν χρειάζεται.

Ως εκ τούτου, για τους περισσότερους ανθρώπους, καθίσταται σημαντικό να μάθουν εάν οι μίσχοι καλλιεργούνται σε συνθήκες φιλικές προς το περιβάλλον. Τότε προκύπτουν ερωτήματα όπως το υλικό που χρησιμοποιείται στη συσκευασία των λουλουδιών και τα είδη των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε λουλούδια από εταιρείες που πληρούν αυτά τα κριτήρια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Εδώ, θα δούμε τις πέντε εταιρείες παράδοσης λουλουδιών που προσέχουν το περιβάλλον στη δουλειά τους.

Οικολογικές εταιρείες παράδοσης λουλουδιών

1. Arena Flowers

Πηγή εικόνας: unsplash.com

Το Arena κατατάσσεται ψηλά στη λίστα με τα πιο ηθικά ανθοπωλεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε φορά που αγοράζετε λουλούδια, η εταιρεία υπόσχεται να φυτέψει ένα δέντρο σε οποιαδήποτε χώρα όπου η αποψίλωση των δασών είναι υψηλή.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Arena έχει επίσης δεσμευτεί ότι θα φυτεύει συνολικά 12 δέντρα κάθε φορά που αγοράζετε ένα μπουκέτο.

Επιπλέον, η εταιρεία πουλά μια ποικιλία λουλουδιών Fairtrade, πράγμα που σημαίνει ότι πληρούν τα ηθικά πρότυπα. Οι φάρμες που καλλιεργούν αυτά τα λουλούδια διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του νερού σε χώρες όπως η Κένυα. Ως μέρος αυτού του σχεδίου, τα αγροκτήματα που ενισχύουν το νερό στη γύρω λίμνη αποκτούν γεωργικό κεφάλαιο.

Η εταιρεία προμηθεύεται επίσης λουλούδια από φάρμες που θερμαίνουν το νερό με θερμική ενέργεια. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η χρήση εντόμων που σκοτώνουν τα παράσιτα, τα οποία μειώνουν την εφαρμογή φυτοφαρμάκων.

2. Bloom and Wild

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα στο έργο της. Αυτή η μείωση των εκπομπών άνθρακα περιλαμβάνει αυτό που παράγουν από το γραφείο, τις φάρμες κατά τη μεταφορά των λουλουδιών μέχρι να φτάσουν οι ανθοδέσμες στους πελάτες.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους διασφαλίζει ένα καθαρότερο περιβάλλον είναι η υποστήριξη έργων που μειώνουν τον άνθρακα. Σε ορισμένες χώρες, αυτά περιλαμβάνουν έργα καθαρής μαγειρικής και νερού.

Η Bloom and Wild χρησιμοποιεί επίσης ένα ανακυκλώσιμο γραμματοκιβώτιο για να σας παραδώσει λουλούδια, αντί για πλαστικό μιας χρήσης. Επί πλέον? Τα δίχτυα των λουλουδιών τους είναι ανακυκλώσιμα. Στόχος είναι να γίνουν όλα ανακυκλώσιμα.

Η εταιρεία λέει επίσης ότι δεν στέλνει απόβλητα σε χώρους υγειονομικής ταφής, που μπορεί να είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον. Αντίθετα, φροντίζει να καλλιεργεί μόνο ό,τι χρειάζεται. Σε περίπτωση κατεστραμμένων λουλουδιών, κομποστοποιούνται.

Και για να γιορτάσετε τις περιστάσεις σας με αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον συσκευασμένα λουλούδια, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 25% στο Bloom and Wild μέσω στρατευμάτων.

3. Λουλούδια Appleyard

Οι συλλογές Appleyard έχουν μια ποικιλία από brunch από το Ηνωμένο Βασίλειο, εξοικονομώντας μίλια μεταφοράς, κάτι που είναι καλό για το περιβάλλον.

Για να σας παραδώσει αυτά τα όμορφα λουλούδια, η εταιρεία χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμο χαρτί και χαρτόνι.
Ως τρόπος για να προωθήσει τον στόχο των ηθικών λειτουργιών της, η Appleyard λέει ότι εργάζεται για να καταστήσει την όλη διαδικασία φιλική προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με φάρμες Fairtrade. Αυτό σημαίνει ότι τα αγροκτήματα από τα οποία προέρχονται τα λουλούδια τους αναπτύσσουν τους μίσχους τους με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

4. Ματσάκια

Αν και έχει ακόμα λουλούδια τυλιγμένα με σελοφάν ανάμεσα στις ανθοδέσμες του, προσφέρεται και η επιλογή γραμματοκιβωτίου. Η επιλογή γραμματοκιβωτίου σημαίνει ότι έχετε την επιλογή να προστατεύσετε το περιβάλλον παραδίδοντας τα λουλούδια σας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το Country Living, το Bunches προμηθεύεται την πλειονότητα των στελεχών του από αγροκτήματα που είναι πιστοποιημένα από την Florverde Sustainable Flowers. Αυτή η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι τα αγροκτήματα χρησιμοποιούν καλά το νερό, βασιζόμενα κυρίως στις βροχοπτώσεις. Άλλωστε η γονιμοποίηση γίνεται συνήθως με οργανικές μεθόδους.

Οι καλλιεργητές υποστηρίζουν επίσης τις τοπικές προσπάθειες αναδάσωσης.

5. The Real Flower Company

Αυτή η εταιρεία φέρει τη διαπίστευση LEAF Mark για συμμόρφωση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Σε αντίθεση με ορισμένες εμπορικές εταιρείες, τα άνθη του δεν διατηρούνται στο ψυγείο για περισσότερο από δύο ημέρες. Ένα τέτοιο σχέδιο εξοικονομεί την εταιρεία από σπατάλη ενέργειας μέσω περιττών ωρών ψύξης.

Οι μίσχοι κόβονται σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς για να αποφευχθούν υπολείμματα, τα οποία είναι δύσκολο να απορριφθούν. Εάν υπάρχουν υπολείμματα, η The Real Flower Company τα δωρίζει.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε το ενδεχόμενο φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρήσεων

Το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι εάν οι φάρμες χρησιμοποιούσαν χημικές ουσίες για την καλλιέργεια των λουλουδιών – όσο πιο βιολογικά, τόσο καλύτερα από την άποψη του λιπάσματος.

Επίσης, ενθαρρύνεται η χρήση εντόμων για τη θανάτωση των παρασίτων αντί για τη χρήση σκληρών χημικών.

Πώς χρησιμοποιεί η εταιρεία το νερό; Μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία χρησιμοποιεί τις πηγές νερού της με βιώσιμο τρόπο. Οι εταιρείες που συμμετέχουν σε προγράμματα αποκατάστασης πόρων συμβάλλουν στη διάσωση του περιβάλλοντος.

Όλοι θέλουμε τα λουλούδια μας να είναι όμορφα συσκευασμένα και παραδομένα. Αλλά, μπορείτε να έχετε και μια προσεγμένη παρουσίαση και ένα πακέτο που προστατεύει το περιβάλλον.

Εδώ, όσο πιο ανακυκλώσιμα είναι τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται, τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, τα γραμματοκιβώτια είναι καλύτερα από τα πλαστικά μιας χρήσης.

Αν και το ΗΒ εισάγει πολλά από τα λουλούδια του, ενθαρρύνεται η υποστήριξη τοπικών εταιρειών. Όταν τα λουλούδια καλλιεργούνται τοπικά, υπάρχει μικρή ζημιά στο περιβάλλον μέσω της μεταφοράς.

συμπέρασμα

Τα λουλούδια είναι όμορφα, ναι. Ωστόσο, γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά όταν δεν είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Επομένως, όταν παραγγέλνετε ένα μπουκέτο, μην πηγαίνετε μόνο για τα μοναδικά τακτοποιημένα, ελέγξτε το ιστορικό του στελέχους από το αγρόκτημα μέχρι το κατώφλι σας. Αναζητήστε τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες παράδοσης λουλουδιών.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *