Γιατί είναι σημαντική η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση;

Οι άνθρωποι έχουν μια ηθική ευθύνη να θωρακίζουν το ανθρώπινο περιβάλλον και να ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη όλου του κόσμου για αιώνες. Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι επιβλαβής, επιπλέον, θα θέσει σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη ασφάλιση ευεξίας και την ασφάλεια των περισσότερων φυτών, ζώων και ατόμων. Περισσότερο από ό, τι πραγματικά είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τις δραστηριότητές μας σχετικά με το περιβάλλον. Για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα πρέπει να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τη Γη και να αντιστρέψουμε αρκετούς από αυτούς τους τραυματισμούς που προκαλούνται από αντίστοιχες δραστηριότητες.

Η συμπεριφορά με περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο τρόπο θα μπορούσε να είναι αρκετά απλή καθώς προκαλεί μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Τα άτομα βοηθούν στον προσδιορισμό ακριβώς του περιβαλλοντικού περιβάλλοντος με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως η ρύπανση της χιονόμπαλας σε βρωμιά, η κανονική ατμόσφαιρα και το νερό, η χρήση περιουσιακών στοιχείων, η κατανάλωση ρεύματος και η διάθεση απορριμμάτων. Η περιβαλλοντική φήμη είναι κρίσιμη, καθώς έχει θετικές επιπτώσεις στην περιβαλλοντική υγεία και στην επέκταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι οργανισμοί διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στη συγκεκριμένη δράση.

Είναι σε θέση να θέσουν εκπληκτικές περιβαλλοντικές συνθήκες για τους εργαζόμενους, καθώς και τη γενική κοινότητα. Είναι σε θέση να το επιτύχουν αυτό διατηρώντας τη συμμόρφωση με τις περισσότερες χώρες της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και με τους κανονισμούς και τους κανόνες της ΕΕ που ενθαρρύνουν τις πράσινες πρακτικές. Εφαρμόζοντάς το, παράγουν μια θετική δημόσια εικόνα και οι άνθρωποι εργάζονται μαζί με τις υπηρεσίες ή τους πόρους τους περισσότερο.

Η Σημασία της Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης

Πηγή εικόνας: unsplash.com

Συνήθως το πιο σημαντικό πράγμα που θα είναι η οικολογική συνείδηση ​​είναι πάντα να εκπαιδεύει τους ανθρώπους σχετικά με τα μειονεκτήματα της συνέχισης της προσπάθειας να προσπαθούν να τρώνε εξίσου όσο οι άνθρωποι τώρα. Αυτό ειλικρινά συμβαίνει επειδή τα άτομα απλώς κατανοούν τέλεια αυτούς τους κινδύνους στη γη, για να κατανοήσουν πλήρως τις μετρήσεις του τραυματισμού. Έτσι, η συνείδηση ​​αφορά θέματα για παράδειγμα την οικολογική υγεία και την επέκταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Περιβαλλοντική υγεία

Πηγή εικόνας: unsplash.com

Αυτό καθιστά οικονομικά βέβαιο ότι ένα υγιές περιβάλλον συμβάλλει στην υγεία των ατόμων. Έτσι, οι οργανισμοί θα πρέπει να προσέχουν την απόρριψη και την ανακύκλωση όλων των αντικειμένων. Έχουμε ιδρυθεί στο έδαφός μας για να μας παρέχουμε αίσθηση αντοχής στις καιρικές συνθήκες και ακόμη πιο υγιεινά τρόφιμα, τα οποία όλα μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο με ακατάστατη απόρριψη από χάλια. Έτσι, οι πράσινες κλινικές σημαίνουν να ενισχύσουν την κατανόηση στους οργανισμούς και τις κοινωνίες της πλειονότητας των αποτελεσμάτων της συνέχισης ακριβώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ζουν οι άνθρωποι τώρα.

Μια σειρά από οικολογικές διαταραχές, όπως αναπνευστικά προβλήματα εκτός ρύπανσης, καθώς και μολυσματικές ασθένειες εκτός θερμότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του κόσμου. Επομένως, η επιχείρησή σας θέλει μια πράσινη πολιτική η οποία δεν θα σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια στάση για μείωση, ανακύκλωση και ανακύκλωση. Πρέπει σύντομα να είναι γρήγορα διαθέσιμη στην πλειοψηφία των εργαζομένων. Για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες υπηρεσίες εφαρμογών περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ορίζουν τη βιώσιμη διεύρυνση επειδή η πρόοδος εκπληρώνει τις ιδιαίτερες επιθυμίες αυτού του παρόντος χωρίς να υπονομεύει τη δυνατότητα των επερχόμενων γενεών να εκπληρώσουν τις ιδιαίτερες επιθυμίες τους. Ο ΟΗΕ περιλαμβάνει τη μάχη με τη φτώχεια, την έλλειψη και τη δίψα τροφής και νερού λόγω των κρίσιμων στόχων της διεύρυνσης από ανανεώσιμες πηγές. Ωστόσο, τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να εκτελεστεί με τις ενώσεις;

Για παράδειγμα, η Google πραγματοποιεί αμέτρητες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης εταιρειών κάθε δώδεκα μήνες, με σκοπό να αυξήσει τη ζωή και των δύο κοινωνιών που είναι κατώτερες. Τα ορυκτά καύσιμα είναι κάπως πιο αυστηρά σχετικά με την ευεξία της Γης, και ένας από τους πολλούς αγώνες που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει, ωστόσο μπορεί να είναι αναμφισβήτητα η πρώτη ενόχληση μαζί με την προσπάθεια πώλησης της τιμής. Το πιο σημαντικό πράγμα θα μπορούσε να είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία πρέπει να ελέγξει μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα κρίσιμο μέρος της οικολογικής κατανόησης. Η βοήθεια από εφαρμογές περιβαλλοντικής εκτίμησης είναι ένα από τα εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Κινείται χωρίς να αναφέρει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απαραίτητη. Αυτό είναι πραγματικά καθώς είναι η πολύ ενημερωμένη απειλή για τον ίδιο τον κόσμο. Εξαιτίας αυτού, εσείς προσωπικά ως εταιρεία πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα, επίσης, υπάρχει πραγματικά μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών για να κάνετε αυτό το συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ατομική δραστηριότητα ευθύνεται περισσότερο για να βλάψει το περιβάλλον.

Η πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι τα ποσοστά των αερίων του θερμοκηπίου έχουν ήδη αυξηθεί κατά περίπου το ένα τρίτο καθώς η βιομηχανική επανάσταση τονίζει τις συνέπειές μας. Ως αποτέλεσμα με το, είναι πραγματικά καθήκον μας να μεγιστοποιήσουμε την περιβαλλοντική μας κατανόηση και να μεταμορφώσουμε τη δική μας συμπεριφορά. Αυτοί οι ρύποι προκαλούν επιπλέον ρύπανση της ατμόσφαιρας, των υδάτων και του εδάφους. Η ρύπανση επηρεάζει την ποιότητα των τροφίμων, που μπορεί να προκαλέσει την πρόσληψη ουσιών που είναι δηλητηριώδεις. Η κακή ποιότητα αέρα αποτελεί σοβαρή απειλή για την ευεξία του ατόμου. Η αποψίλωση των δασών είναι μόνο ένα ακόμη παράδειγμα αυτής της ατομικής δραστηριότητας που επηρεάζει το περιβάλλον. Τα έντομα παρέχουν στους ανθρώπους σκουπίδια όπως φάρμακα και τρόφιμα.

Η ξυλεία είναι επίσης μια κρίσιμη «καταβόθρα άνθρακα», επομένως σας βοηθά να εξισορροπήσετε την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα κάνοντας μασάζ μέσω φωτοσύνθεσης. Θέματα όπως η αλλαγή του κλίματος θέτουν επίσης πολλά είδη σε απειλή αβεβαιότητας, καθώς δεν μπορούν να χωρέσουν για τα στοιχεία. Όλα τα οικολογικά συστήματα έχουν ενωθεί, ή έτσι η εξαφάνιση ορισμένων ειδών που θα μπορούσαν να φανούν ασήμαντες έχει ουσιαστικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα. Για παράδειγμα, χιλιάδες γυναίκες και άνδρες δεν προσέχουν τους σοβαρούς κινδύνους που συνδέονται με τη μείωση των μελισσών. Λόγω αυτής της κατάστασης λόγω των τρομερών σνακ και των χαλασμένων μπάρμπεκιου, μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ενθουσιασμένοι σε σχέση με την πιθανότητα εκδήλωσης παρασιτικών. Εκτός από την επαναστατική ανακάλυψη ότι η εισαγωγή μελιού στο κουάκερ ισοδυναμεί με το τέλειο πρωινό, δεν έχουμε σχεδόν καθόλου εκτίμηση για τις μέλισσες.

Ωστόσο, είναι υπεύθυνοι για περίπου 3-5 τοις εκατό των εκατό ειδών συγκομιδής που ευθύνονται για τα περισσότερα από αυτά τα τρόφιμα. Έτσι, η εξαφάνιση των μελισσών έχει άμεση σχέση με όλη τη βιωσιμότητα της πηγής τροφής της ανθρωπότητας. Αυτό το highlight δείχνει πώς το πλάσμα που θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε μόνο ενοχλητικό είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας μας ως είδος». Ακόμα κι αν το κείμενο μεταξύ της συμπεριφοράς μας και των σοβαρών περιβαλλοντικών προβλημάτων δεν είναι εμφανές, δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούμε με θετικά αποτελέσματα.

Ποιος πρέπει να γνωρίζει και γιατί;

Ακόμα κι αν είμαστε υπεύθυνοι για να βλάψουμε το περιβάλλον, είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για όλους μας να βελτιώσουμε την οικολογική τους συνείδηση ​​ώστε σύντομα να επηρεαστούν από αυτές τις ρουτίνες. Επομένως, πρέπει να εξοπλίσουμε τους νέους μας μαζί με τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν κάτι με υπεύθυνα και μορφωμένα μέσα στο περιβαλλοντικό περιβάλλον.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *