Αυτός είναι ο μεγαλύτερος ζωολογικός κήπος ερπετών στον κόσμο

Το Reptile Gardens είναι ένα πάρκο ζώων που βρίσκεται στα νότια της Rapid City, στη Νότια Ντακότα, που βρίσκεται στο δρόμο προς το Mount Rushmore National Memorial και είναι ο μεγαλύτερος κήπος ερπετών στον κόσμο. Έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες το 2014 ως ο μεγαλύτερος ζωολογικός κήπος ερπετών στον κόσμο.

Το διάσημο αξιοθέατο ιδρύθηκε από τον 21χρονο λάτρη των ερπετών Earl Brockelsby και άνοιξε επίσημα στις 3 Ιουνίου 1937. Το Skydome προστέθηκε το 1965 και αργότερα ξαναχτίστηκε μετά από μια πυρκαγιά το 1976 που κατέστρεψε τα πάντα εκτός από μια παλιά Ponderosa Σκελετός πεύκου. Αυτός ο κήπος είναι πολύ καλός και για εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς παρέχει εκπαιδευτικές διαδραστικές εκπομπές με ζώα που σχετίζονται με το πρόγραμμα πουλιών, εκπομπές αλιγάτορα, ακόμη και προγράμματα με φίδια. Όλες οι τεχνικές ασφάλειας συζητούνται κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και όλες οι προσπάθειες διατήρησης για να βοηθήσουν στην επιβίωση των ειδών.

Σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες, φιλοξενεί περισσότερα από 225 διαφορετικά είδη και υποείδη ερπετών που περιλαμβάνουν αρπακτικά της κορυφής, τα οποία είναι περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ζωολογικό κήπο στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να δείτε πολλές μορφές λουλουδιών από όλα τα σημεία της γης. Το τμήμα του ισογείου είναι αφιερωμένο στους κροκόδειλους, μια ταξινομική τάξη που παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη για 95 εκατομμύρια χρόνια. Το πράσινο ανακόντα της Νότιας Αμερικής, το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο, μπορεί να δει κανείς στον ζωολογικό κήπο.

Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *