Αναζήτηση κρατουμένων 101 ─ 7 βασικές συμβουλές για την εύρεση φυλακισμένων ατόμων

Όποιος διαπράττει εγκλήματα πηγαίνει στη φυλακή και θεωρείται έγκλειστος. Τέτοια άτομα είναι περιορισμένα σωματικά και βιώνουν απώλεια ελευθερίας. Είναι κλειδωμένοι μέσα σε ένα μικρό και κοινόχρηστο κελί με περιορισμένα πράγματα. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, είναι απαραίτητο να μάθετε περισσότερα για τους κρατούμενους για να τους βοηθήσετε να αποδοθούν δικαιοσύνη.

Όταν ψάχνετε για τους κρατούμενους που είναι κλεισμένοι στη φυλακή, μπορείτε να το ονομάσετε αναζήτηση κρατουμένων. Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους κρατούμενους ερευνώντας τους στο διαδίκτυο και λαμβάνοντας επαληθευμένες λεπτομέρειες. Μπορείτε να λάβετε δεδομένα από διαφορετικούς πόρους, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες για τους κατάδικους πρέπει να είναι αξιόπιστες και αληθινές.

Εάν θέλετε να βρείτε οποιοδήποτε άτομο που έχει φυλακιστεί, πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές. Η αναζήτηση κρατουμένων μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές, αλλά πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στη διαδικασία και να βρείτε το κατάλληλο άτομο σε λιγότερο χρόνο. Αυτές οι συμβουλές βοηθούν στην έρευνα και την εύρεση του φυλακισμένου ατόμου.

1. Μάθετε περισσότερα για το σύστημα φυλακών

Πριν εξερευνήσετε τη φυλακή και τα άτομα που έχουν συλληφθεί, είναι σημαντικό να ερευνήσετε τα πάντα σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα. Είναι υποχρεωτικό να γνωρίζουμε πώς λειτουργούν οι διάφορες λειτουργίες στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας κρατουμένων, πρέπει να ελέγξετε πώς αντιμετωπίζονται και κρατούνται οι συλληφθέντες υποψήφιοι.

Στις Η.Π.Α. υπάρχουν δύο τύποι σωφρονιστικών πρακτορείων, δηλαδή, κρατικές και ομοσπονδιακές. Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε πού φυλάσσεται ο κρατούμενος. Πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας γνωρίζοντας την περιοχή όπου φυλάσσεται ο κρατούμενος.

2. Αναζητήστε την κατάλληλη δικαιοδοσία

Πηγή: ipleaders.in

Όταν ερευνάτε τη δικαιοδοσία του φυλακισμένου ατόμου, μπορείτε να την εξερευνήσετε σε βάθος. Με αυτόν τον τρόπο, η αναζήτησή σας θα πάρει την κατάλληλη κατεύθυνση και θα ξέρετε τι να κάνετε. Είναι υποχρεωτική η συλλογή πληροφοριών σχετικά με το όνομα της φυλακής καθώς και τον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να λάβετε τις πληροφορίες κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ή επικοινωνώντας με τις αρχές που ασχολούνται με αυτό. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τις αρχές για να σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη δικαιοδοσία. Όταν λάβετε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορείτε να πλησιάσετε εύκολα τον κρατούμενο.

3. Χρησιμοποιήστε διαδικτυακούς πόρους

Πολλά εργαλεία αναζήτησης είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε την κατάσταση και την τοποθεσία του κρατούμενου. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον επίσημο ιστότοπο των ομοσπονδιακών και πολιτειακών κυβερνήσεων. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα στοιχεία οποιουδήποτε κρατούμενου.

Αυτοί οι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να γνωρίζετε τα πάντα για τον φυλακισμένο. Αλλά είναι υποχρεωτικό να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να πληρώσετε για τις πληροφορίες. Μπορείτε να βρείτε πολλούς ιστότοπους για να βρείτε κρατούμενους σε διαφορετικές φυλακές, αλλά θα πρέπει να παρέχει πραγματικά δεδομένα.

4. Αλληλεπιδράστε με τις σωστές αρχές

Πηγή: npr.org

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον κρατούμενο μέσω διαδικτυακών πόρων, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τις αρχές για να λάβετε σχετικά δεδομένα. Είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με το τμήμα φυλακών τόσο της πολιτειακής όσο και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Πρέπει να κοινοποιήσετε το όνομα του κρατούμενου και να ζητήσετε τα στοιχεία.

Ο έλεγχος κρατουμένων μπορεί να είναι δύσκολος, καθώς δεν είναι εύκολο να συλλεχθούν ευαίσθητες πληροφορίες για το άτομο που φυλακίζεται. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το απόρρητο του κρατούμενου σύμφωνα με τη νομοθεσία. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν συζητάτε τις πληροφορίες του εγκληματία με τις αρχές.

5. Κατανοήστε τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις σωφρονιστικές εγκαταστάσεις

Περισσότερα από 7 εκατομμύρια άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες εποπτεύονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά συστήματα. Οι αρχές επιβλέπουν πολλά άτομα κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις για τη διόρθωσή τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι ομοσπονδιακές και κρατικές φυλακές θα επιβλέπουν τον κρατούμενο.

Σε πολλά μέρη, ο πληθυσμός των φυλακών που ανήκουν στο κράτος έχει πλέον μειωθεί κατά 2%. Τώρα, πολλές υποθέσεις έχουν μεταφερθεί σε ομοσπονδιακές φυλακές. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, μπορείτε να τα βρείτε στα στατιστικά στοιχεία του Γραφείου Δικαιοσύνης. Μπορείτε να ερευνήσετε τα πάντα σχετικά με τους κρατούμενους και τον ετήσιο πληθυσμό των φυλακών και να συλλέξετε διοικητικά δεδομένα και άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

6. Ελάτε σε επαφή με ιδιωτικούς ερευνητές

Πηγή: xinvestigations.com

Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε απευθείας με τον ιδιωτικό ερευνητή που εργάζεται επί του παρόντος στην υπόθεση του κρατουμένου που βρίσκετε. Μπορείτε να συναντήσετε και να επικοινωνήσετε με τον ανακριτή μόνο όταν γνωρίζετε την τοποθεσία της φυλακής. Είναι υποχρεωτικό να βρεθεί και να προσεγγιστεί ο ερευνητής.

Μπορείτε επίσης να προσλάβετε κάποιον που εργάζεται στη φυλακή και μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τα στοιχεία του κρατούμενου. Τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να πάνε μέσα στη φυλακή και να επικοινωνήσουν με τον κρατούμενο και να λάβουν λεπτομέρειες για την ποινική υπόθεση. Μπορούν να γίνουν μάρτυρες πράξεων στη φυλακή και να υποστηρίξουν το άτομο που έχει φυλακιστεί.

7. Μπείτε στο Δίκτυο Φυλακών

Όταν ψάχνετε για έναν έγκλειστο στη φυλακή, δεν μπορείτε να πλησιάσετε απευθείας τον άνδρα και να λάβετε τη δήλωση. Είναι μια μακρά, προκλητική και χρονοβόρα διαδικασία. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε φυσικούς πόρους, πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου φυλακών. Είναι υποχρεωτικό να διατηρείτε επαφή με το προσωπικό της φυλακής και τους κρατούμενους για να βρείτε τον κατάλληλο άνδρα.

Πρέπει να συλλέξετε πληροφορίες από τους διαθέσιμους πόρους και να διαχειριστείτε τα δεδομένα ανάλογα. Κατά λάθος, μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε τους λάθος ανθρώπους και μπορούν επίσης να σας παραπλανήσουν. Επομένως, είναι υποχρεωτικό να βρείτε γνήσιους και αξιόπιστους πόρους.

Μόνο μερικοί άνθρωποι είναι αξιόπιστοι στη φυλακή. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε όλους όσο βρίσκετε τον κατάλληλο φυλακισμένο. Χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί ένα δίκτυο και να φτάσει το κατάλληλο άτομο για να συγκεντρώσει τις λεπτομέρειες του εγκλήματος για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πηγή: npr.org

Τελικές σκέψεις

Όποιος αναζητά ένα έγκλειστο σε οποιαδήποτε φυλακή πρέπει να ακολουθεί όλες τις συμβουλές που αναφέρονται. Το να μπεις στη φυλακή και να βρεις ένα άτομο με σχετικά δεδομένα είναι περίπλοκο. Μέσα από απλά βήματα και μεθόδους, μπορείτε να μπείτε στη φυλακή μέσω πόρων και να ερευνήσετε τα πάντα για τον κρατούμενο που αναζητάτε.

Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας, πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή σας και να είστε μέρος του δικτύου. Πρέπει να χειρίζεστε τα πάντα προσεκτικά, ώστε να μην σας βλάψει κανείς. Είναι σημαντικό να βρεις τον κατάλληλο κρατούμενο που θα τον βοηθήσει να δικαιωθεί. Είναι δυνατό μόνο όταν συγκεντρώσετε λεπτομερείς πληροφορίες για αυτά και μάρτυρες της εγκληματικής πράξης. Μπορείτε να κάνετε τα απαραίτητα μόνο όταν μπορείτε να τους προσεγγίσετε και να λάβετε τα σχετικά δεδομένα.
About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *